ONS LOKAAL:

Alle trainingen en de competitiewedstrijden in zowel Sporta als VTTL gaan door in ons vertrouwde lokaal sporthal De Zeven !

Sporthal "De Zeven", Koevliet 1, 9240 Zele ( 052/44.55.35 )In ons lokaal staan permanent 6 tafels opgesteld.

Er wordt gevraagd om te spelen met sportschoenen met witte zolen of zolen van natuurrubber. Zwarte zolen worden niet toegelaten!

Er kan gebruik gemaakt worden van een kleedkamer met douches.

Je dorst kan je lessen in een ruime kantine waar William en Sonja je met een glimlach bedienen.

Na de heropfrissingswerken ziet ons lokaal er nu zo uit

WEGWIJZERVanuit richting Gent-Overmere:
U rijdt Zele binnen via de Gentsesteenweg. Aan het rond punt rijdt U rechtdoor, richting Centrum. Bij de verkeerslichten rijdt U nog steeds rechtdoor ( Kouterstraat ). De Koevliet is de tweede straat op uw linkerkant voorbij de verkeerslichten ( richting Kliniek ). De sporthal vindt U aan uw linkerzijde, net voorbij de Kouterkerk ( modern rond gebouw ). De ingang vindt U tussen de kerk en de taverne "De Zeven".

Vanuit richting Dendermonde:
Aan de eerste rotonde op het grondgebied Zele op het grondgebied van Zele neemt U links, richting Gent-Overmere.
Dit is de Keltenlaan. Aan het volgend rond punt slaat U rechts af ( Scheldestraat ). Na 100 m neemt U aan het T-kruispunt links. ( Veldeken ). Aan het volgende rond punt neemt U schuin rechts ( Oude Kouterdreef ). U rijdt tot aan de verkeerslichten. Aan de verkeerslichten slaat U rechts af ( Kouterstraat ). De Koevliet is de tweede straat op uw linkerkant voorbij de verkeerslichten ( richting Kliniek ). De sporthal vindt U aan uw linkerzijde, net voorbij de Kouterkerk ( modern rond gebouw ). De ingang vindt U tussen de kerk en de taverne "De Zeven".

Vanuit richting E17 of Lokeren:
Aan de eerste verkeerslichten slaat U rechts af, richting Centrum Zele ( Lokerenbaan ). U volgt de Lokerenbaan tot aan de spooroverweg. Onmiddellijk voorbij de spoorweg slaat U rechts af ( Elststraat ). De Elststraat gaat over in de Driesstraat. Voorbij het tweede verkeersplateau neemt U de eerste straat links ( = Koevliet ). De sporthal de Zeven bevindt zich aan uw rechterkant voorbij het OCMW-rusthuis. De ingang vindt U tussen de kerk en de taverne "De Zeven".